top of page

INSTALLATIE VAN ZONNEPANELEN

Eenvoudige installatie van zonnepanelen

In een maatschappij waar duurzame energie steeds belangrijker wordt, kan men maar moeilijk om het gebruik van zonnepanelen heen. SC Elektriciteitswerken is uw specialist wanneer het gaat om de installatie van zonnepanelen in de regio Asse, Merchtem en Opwijk.

Ondanks het feit dat de technologie hiervan razendsnel evolueert, bieden wij steeds de laatste nieuwe modellen aan. Hierdoor bent u altijd zeker van het hoogste rendement. Al 15 jaar zijn we actief in deze sector, waarbij we steeds in overleg met de klant de projecten met trots afwerken. Eenmaal de zonnepanelen er liggen, vragen ze erg weinig onderhoud.

Verdien uw investering snel terug

Zonnepanelen installeren, is dat niet duur? Nog heel wat mensen leven met het idee dat het leggen van zonnepanelen een serieuze kostenpost is. Nochtans is de kostprijs voor zonnepanelen de laatste jaren fors gedaald. Daarnaast ziet u zonnepanelen beter niet als een kost, maar als een investering. De Belgische energiefactuur weegt steeds zwaarder op uw budget. Daarom is het erg interessant om een deel van uw verbruik zelf op te wekken. Uw factuur gaat immers automatisch omlaag omdat u minder energie van het net afneemt of omdat u energie aan het net levert. In het tweede geval wordt de teller teruggedraaid. Berekeningen leren ons dat de terugverdientijd van zonnepanelen ongeveer zes tot tien jaar bedraagt. En dat terwijl zonnepanelen minstens 25 jaar meegaan.

Heeft u interesse in het installeren van zonnepanelen? Vraag nu uw offerte aan bij SC Elektriciteitswerken Steven Cassiman.

bottom of page